اشنائی کلی با سیستم مدیریت فروشگاهی دنابیز
یک سایت اینترنتی اعم از فروشگاه یا سایت شرکتی یا شخصی، نیازمند نرم افزار مناسب با فعالیت مورد نظر خود است. برای تامین این نرم افزار دو راه وجود دارد:
- برنامه نویسی اختصاصی از پایه
- استفاده از سیستم های آماده یا نیمه آماده
نرم افزاری که به ما کمک می کند سایت خودمان را اداره کنیم، سیستم مدیریت محتوی cms نامیده می شود. در بین cms های پر استفاده در دنیا، وردپرس قراردارد که میلیونها سایت توسط آن برپا شده اند. نرم افزار وردپرس دارای ده ها هزار ابزار تکمیلی (ماژول یا افزونه) می باشد که توسط برنامه نویسان مستقل در دنیا تهیه می شود و به صورت رایگان یا پولی ارائه می شود.
برای مدیریت فروشگاه اینترنتی نرم افزار های متعددی در جهان وجود دارد:
- وردپرس با افزونه فروشگاهساز (WooCommerce)
این پلاگین قابلیتهای فراوانی برای راه اندازی و مدیریت فروشگاه اینترنتی دارد. با استفاده از این افزونه میتوان انواع محصولات فیزیکی، مجازی، خدماتی، فایلهای دانلود مانند فیلم و سریال را در قالب یک فروشگاه اینترنتی ایجاد کرده و به فروش برسانید.
- سیستم مدیریت فروشگاه اینترنتی مجنتو Magento
مهم ترین ویژگی Magento داشتن امکانات بسیاری است که معمولا در سایر سیستم های مدیریت محتوی موجود نیست. این نرم افزار برای فروشگاه های بسیار بزرک مناسب است که برای اداره آن نیاز به تیم فنی دارید.
- سیستم مدیریت فروشگاهی پرستاشاپ PrestaShop
پرستاشاپ (PrestaShop) یکی دیگر از CMS های فروشگاه اینترنتی است که مناسب فروشگاه های کوچک و متوسط میباشد. توسعه وب این CMS نسبت به سایر گزینهها به منابع و سرورهای کمتری نیاز دارد. به همین دلیل قطعا بیشتر برای تجارتهای کوچک کاربرپسند است.
نکته مهم:
نکته مهم این هست که وردپرس، مجنتو، پرستا، جوملا و سایر سیستم های فروشگاهی انگلیسی هست و باید برای استفاده از نسخه فارسی استفاده کنید. از افزونه های زیادی برای مدیریت این CMS استفاده می شود که برای راهبری درست و کامل این سیستم فروشگاهی، حتما باید دانش فنی مختصری داشته باشید. مسئول فنی فروشگاه تان خودتان هستید. مسئولیت تهیه بک آپ (پشتیبان از فایلها)، به روز کردن نسخه های افزونه ها و سایر تغییرات و اصلاحات برعهده شماست.
پلتفرم های خدمات جامع فروشگاه اینترنتی:
پلتفرم تجارت الکترونیکی به صورت مدیریت متمرکز مانند Shopify یا BigCommerce برای عموم ساخته شده است:
- نیازی به دانش فنی ندارد.
- پشتیبانی دائمی برای فروشگاه شما وجود دارد اعم از رفع باگ های احتمالی، ارتقا نرم افزار و سخت افزار، تهیه پشتیبان از اطلاعات شما و حتی راهنمائی برای اداره سایت.
- هزینه بسیار مناسبی نسبت به استخدام نیروی فنی یا برنامه نویسی اختصاصی و قبول مسئولیت آن دارد.
پس می توان گفت برای اکثر کسب و کارها، استفاده از فروشگاه های ساخته شده با پلت فرم های حرفه ای، انتخابی اقتصادی، فنی و مقرون به صلاح است. پلت فرم "فروشگاه ساز دنابیز" نیز با سیستم فارسی و ایرانی خود در خدمت شماست.
مزایای فروشگاه ساز دنابیز: